Девојката со џоинтот или Моника „Конопова“

Гледачи: 601

Категории: МАКЕДОНИЈА  ЖИВОТ  ВИДЕА

Зошто легализација на марихуаната? Како живее и преживува девојката која јавно призна дека користи марихуана и се бори за нејзина легализција во Македонија. Каква е нејзината животна приказна? Погледнете во најновото издание на емисијата „Лица“

 
8-Мај-2018