Една година од владата на Зоран Заев, во кој правец оди Македонија

Гледачи: 151

Категории: МАКЕДОНИЈА  ВИДЕА

Една година од владата на Зоран Заев, во кој правец оди Македонија? Во „Уреднички брифинг“ со Ацо Кабранов гостуваат аналитичарите Петар Арсовски и Алберт Муслиу.

 
10-Мај-2018