Тео и Тони во 21 век пишуваат домашно на свеќа

Гледачи: 581

Категории: МАКЕДОНИЈА  ВИДЕА

Седумгодишните близнаци Тео и Тони кои се првачиња, сега повторно се на раб на егзистенција. Полско ве-це, под од бетон, без купатило и кујна, без струја и без елементарни услови за нормален живот децата пишуваат домашно на свеќа.

 
10-Мај-2018