Кој и зошто ги купува опозициските медиуми во Македонија?

Гледачи: 4424

Категории: МАКЕДОНИЈА  ВИДЕА

Кој и зошто ги купува опозициските медиуми во Македонија? Какви се конекциите на Орбан и неговите луѓе со сопственоста на „Курир“, Нетпрес, ТВ Алфа и “Реупублика“?
Гостува новинарот и уредник Борјан Јовановски

 
11-Мај-2018