„Печат на неделата“ - Предлогот “Република Илинденска Македонија треба да се брани.“

Гледачи: 958

Категории: МАКЕДОНИЈА  ВИДЕА

„Не гледам во моментов посоодветен предлог околу кој и двете преговарачки страни имаат согласнот за решавање на спорот“, ова е ставот на министерот Никола Димитров по последниот предлог Република Илинденска Македонија, за решавање на спорот со името со Грција.

 
20-Мај-2018