Најава за големиот концерт на Марија Шерифовиќ во Охрид

Гледачи: 408

Категории: ШОУ БИЗ  ВИДЕА

Во организација на BMJ Мedia Group, балканската мега ѕвезда Марија Шерифовиќ доаѓа во Охрид. Концертот ќе се одржи на 3 август на стадионот „Билјанини извори“. Картите се купуваат на продажната мрежа МК Тикетс.

 
18-Јуни-2018